L’Ambaixador Reial de Can Llong i Castellarnau

El passat 04/01 l’ambaixador Reial va venir a visitar als infants del nostre barri al centre cívic.

Amb aquesta iniciativa vam donar el recolzament als nostres amics de la Unió Veïnal de Can Llong i Castellarnau per promocionar l’obertura del centre cívic de Can llong pels matins. Va ser la primera vegada que el centre cívic es va obrir pel matí i esperem que hi hagin moltes més!

Village Niu va participar en fer un taller de modelar el teu fanalet i llegir el conta-contes dels fanalets de Sabadell, de forma totalment gratuïta.

Naturalment, agrair a l’Ajuntament de Sabadell l’autorització per poder haver fet aquest esdeveniment i també a l’Associació de Veïns de Can Deu

Deja un comentario

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
×

Us ajudem a créixer!

× .