Village Niu i el programa de Garantia Juvenil a Catalunya – 2021 –

Village Niu inicia, de nou,  la contractació en pràctiques de joves, gràcies al cofinançament del Fons Social Europeu de la Unió Europea i amb la iniciativa de millorar l’Ocupació Juvenil i la Generalitat de Catalunya.

Sota el lema «El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur», Village Niu ofereix dos llocs de treball per cobrir les seves necessitats i ajudar i col.laborar en la formació laboral en pràctiques als jovents.

Deja un comentario

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
×

Us ajudem a créixer!

× .