Ja som centre de la Xarxa d’Espais i Agents Educatius de Catalunya

 

Després d’anys de feina dissenyant, organitzant i innovant en l’educació mitjançant el lleure i la formació no reglada, avui hem rebut el segell que ens acredita com a membres de la Xarxa d’Espais i Agents Educatius de Catalunya.

Aquest segell posa de manifest la nostra vocació educativa i les sinergies que tenim al territori.

Fent clic al segell podreu veure les nostres propostes!

 
 

Deja un comentario

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
×

Us ajudem a créixer!

× .