Formem part de la Xarxa Catalana pel Dret al Temps

L’any 2022 es va crear la Xarxa Catalana pel Dret al Temps, promoguda pel Departament d’Igualtat i Feminismes, per tal de donar un nou impuls a les polítiques i a la reorganització del temps a Catalunya. La Xarxa busca esdevenir un nexe d’unió entre totes aquelles organitzacions compromeses i amb capacitat de reorganització del temps, amb l’objectiu d’avançar cap a uns usos del temps més saludables, igualitaris, eficients i sostenibles, incorporant la perspectiva de gènere i tenint en compte les situacions vitals de totes les persones.

La Xarxa té com a objectius principals avançar en el dret al temps de tota la ciutadania i assolir una organització del temps més equilibrada i justa a la Catalunya sencera, a través de:

  • Enxarxar tots els agents compromesos amb el dret al temps a Catalunya i reconèixer i promoure la seva tasca.
  • Impulsar la implementació de mesures concretes en l’organització del temps a les empreses i entitats, així com de pactes del temps en l’àmbit municipal de la Catalunya sencera i amb perspectiva de gènere.
  • Crear, intercanviar i difondre coneixements, experiències i bones pràctiques en aquest àmbit, a través d’accions com xerrades, jornades i formacions.
  • Connectar recerca i polítiques públiques en usos del temps a Catalunya.

A la pàgina web de la Xarxa Catalana pel Dret al Temps trobareu més informació sobre la Xarxa i el llistat de les organitzacions i expertes ja adherides.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
×

Us ajudem a créixer!

× .