Curs de Pre-monitor Edició Estiu

El Curs de Premonitor/a és un curs introductori al món del lleure i l’esport des de la vessant educativa, adreçat a joves entre 14 i 17 anys que volen participar, col·laborar o ajudar en activitats d’educació en el lleure.

D’aquesta manera l’alumne entendrà què suposa realitzar aquesta feina i coneixerà alguns recursos i eines bàsics.

Aquest curs no és una formació oficial i per tant la Direcció General de Joventut no expedeix la titulació. Els alumnes que superin el curs obtindran el següent certificat expedit per Village Niu:  
 

 Diploma d’Assistència i Assoliment de Continguts al Curs de Premonitor

 

Aquest curs està organitzat i impartit per Village Niu reconeguda per la Direcció General de Joventut i el Servei Català d’Ocupació.

Els premonitors són menors d’edat, i per tant la formació no inclou la realització de pràctiques a empresa. Quan col·laborin amb alguna entitat, hauran d’estar sempre sota la supervisió d’un monitor titulat, major d’edat.

La formació s’imparteix en modalitat teòrico-pràctica i consta de dinàmiques i exercicis que permeten posar en pràctica els coneixements que els alumnes han d’adquirir.

Edició Estiu: des del 27/06 al 01/07 de 09h a 13h

Preu: 85€/infant

Inscripcions: fins el 15/06. Fes clic aquí per a què el teu tutor/a faci la inscripció.

També organitzem el Curs de Premonitor/a per grups tancats i a mida, a petició d’ajuntaments, escoles o altres entitats.

El Curs de Premonitor/a va dirigit a nois i noies entre 14 i 17 anys, que encara no tenen 18 anys i per tant no poden cursar el Curs Oficial de Monitor/a de Lleure.

 

 No es requereix formació prèvia

Aquest curs permet que els alumnes tinguin un primer contacte amb el món del lleure i l’esport educatiu, i els ajudarà a valorar si volen seguir formant-se en aquests àmbits. 

 

A partir dels 18 anys, podran realitzar el Curs de Monitor/a d’Activitats d’Educació en el Lleure Infantil i Juvenil. Cal tenir en compte que el curs de premonitor/a no és requisit indispensable per accedir-hi.

El curs té una durada total de 20 hores i inclou els següents continguts qeu es treballen de manera transversal o especifica al llarg de les sessions:

  • Introducció a l’educació en el lleure
  • Intervenció i dinàmiques grupals
  • Dinamització d’activitats
  • Eixos d’interès
  • Tècniques pedagògiques del joc
  • Arts plàstiques i manualitats
  • Tècniques d’expressió teatral i musical
  • Formació de gènere
  • Seguretat i salut: primers auxilis

La formació s’imparteix en modalitat teòrico-pràctica i les sessions s’imparteixen a través de dinàmiques i exercicis que permeten posar en pràctica els coneixements que els alumnes han d’adquirir.

Deja un comentario

×

Ajudem a créixer al teu infant i a tu!

× Hola! En què podem ajudar-te?