PlusSchooling Presencial

Us presentem el noste program PlusSchooling

Activitats per primària de 6 a 12 anys, amb metodologia Montessori en anglès en horari de tardes de 15h a 17h

Amb les activitats es treballen quatre àrees:

Vida Pràctica: són activitats que apunten a la cura de si mateixos, dels altres i de l’ambient físic que habiten. Les activitats inclouen tasques que li són familiars als nens. També s’introdueixen activitats de “gràcia i cortesia” que caracteritzen tots els éssers civilitzats. A través d’aquestes i altres activitats, s’aconsegueix coordinació i control de el moviment i exploració de l’entorn. Els nens aprenen a realitzar una tasca de principi a fi, desenvolupen la seva voluntat, el seu acte disciplina, la capacitat de concentració i la confiança en si mateixos.

Sensorial: Aprenen a través dels seus sentits més que a través del seu intel·lecte. Els materials sensorials són eines perquè els nens refinin cadascun dels seus sentits. En aquesta edat preescolar en la qual el nen rep excessiva informació sensorial, aquests materials li permeten trobar ordre i sentit al món, eleven la seva capacitat de percepció, afavoreixen l’observació i un sentit d’admiració per tot el que els envolta.

Llenguatge: S’enriqueix el llenguatge ja adquirit. Són capaços d’usar-lo intel·ligentment amb precisió, bellesa, donant-se compte a poc a poc de les seves propietats. Aprenen a escriure partint dels sentits (l’oïda, el tacte) i, com una conseqüència natural d’això aprenen a llegir. Com una extensió de les activitats de llenguatge, els nens aprenen sobre geografia, història, art, música.

Matemàtica: els materials ajuden a l’infant a aprendre i entendre conceptes matemàtics a l’treballar amb materials concrets que el condueixen intuïtivament cap a conceptes abstractes. Li ofereixen impressions sensorials dels nombres i les bases per l’àlgebra i la geometria.

Aquestes àrees ajuden a l’infant a conèixer l’entorn que l’envolta i a despertar la consciència en el nen de el lloc que ocupa en el món; els porta a sentir respecte i amor pel seu ambient, i crea un sentit de solidaritat amb tota la família humana i el seu hàbitat.

× Hola! En què podem ajudar-te?