Logopedia

Servei de Logopeda Presencial i Online

Tractaments en infants i adults:

  • Estimulació del llenguatge
  • Retard de la parla i del llenguatge
  • Dislalias (dificultat a la pronunciació)
  • Tartamudez (disfèmia)
  • Disfonies i patologies de veu (nòduls, pòlips, paràlisi de corda)
  • Afasia i Disàrtria (dificultats en la parla i llenguatge després dany cerebral)
  • Dislexia
  • Malalties degeneratives
  • Ajuda amb la LECTOESCRIPTURA

Podria meu fill beneficiar-se de les sessions a través de l’ordinador, tablet o mòbil?

I tant que sí!

El fet d’utilitzar l’ordinador O la tablet sempre serà una ocasió especial. Per als petits de la casa. I què millor que utilitzar-lo per veure algú a través. A més poder treballar el llenguatge i l’escriptura.

En resum les sessions que duem a terme en logopèdia en línia consisteix en a través d’una plataforma encriptada i súper fàcils d’utilitzar.

En primer lloc, la dinàmica consisteix en, per exemple, aquells nens que treballen la deglució: Comptar amb menjar de diferents textures i aigua una manera estupenda de gana conscienciació és que ells mateixos es mirin a través de la pantalla.

Per a aquells que estan practicant els processos lectoescriptors, manem fitxes i material necessari per realitzar-lo i vosaltres hauríeu de posar llapis, retoladors.

Què hi ha d’aquells que són més petits i treballen llenguatge?

Oferim sessions més curtes, de 30 minuts en els que podeu estar al costat dels petits i poder veure com el treballem junts, és una fantàstica idea per poder generalitzar els suports gestuals i l’organització fonològica!

Treballar des de casa ens permet augmentar vocabulari i utilitzar diferents contextos per a les sessions.

Com funciona el servei online?

Pots contactar amb nosaltres a través del botó de sota.

Explica’ns breument el teu problema i el/la nostra Logopeda Online es posarà en contacte amb tu i analitzarà la viabilitat de realitzar la teràpia de forma telemàtica.

Si veiem que és possible el tractament a distància t’indicarà com fer la inscripció i acordarà amb tu una cita. Si el tractament es va a realitzar a través de videotrucada has de disposar d’un dispositiu idoni (ordinador, tablet, smartphone, etc.) i bona connexió a internet.

Abans de la cita (24 hores abans) rebràs le rebut de la classe i hauràs de fer el pagament corresponent per PayPal® o targeta de crèdit o per transferència bancària.

× Hola! En què podem ajudar-te?