Els nostres programes educatius: “Explica-m’ho i ho oblidaré, ensenya-m’ho i ho recordaré, involucra’m i ho aprendré”

“Explica-m’ho i ho oblidaré, ensenya-m’ho i ho recordaré, involucra’m i ho aprendré”


Benjamin Franklin

Des d’aquesta premisa treballem diferents programes educatius:

Programa 3.0

Un programa propi dissenyat per a què els infants facin un suport a aquelles matèries que tenen més dificultat d’una manera lúdica i amb suport de la tecnologia

Alguns dels nostres programes 3.0 en anglès:


After School Cambrige

És un projecte d’ensenyament de la Llengua Anglesa des d’un enfocament pràctic i lúdic en horari extraescolar dirigit i coordinat pel propi centre en col·laboració amb Cambridge University Press.
Les classes al Cambridge After School Project ofereixen als alumnes la preparació idònia per a les titulacions Cambridge Assessment Anglès.

Mitjançant un enfocament lúdic i en grups reduïts, les classes extraescolars esdevenen l’oportunitat perfecta per completar el que s’ha après a classe i anar una mica més enllà a causa de la coordinació amb els continguts que els alumnes reben en les classes del matí.
L’elecció i supervisió de professorat per part de centre així com la seva formació per part de Cambridge University Press buscaran en tot moment la garantia de qualitat necessària.

Cambridge Learning Partner

Som centre preparador i examinador d’exàmens oficial de Cambride mitjançant Exams Caralunya


Glifing

Mètode d’entrenament de la lectura, que millora la velocitat i la comprensió lectora en molt poc temps a través de videojocs. 

A més a més, contribueix al desenvolupament emocional dels nens i nenes, un dels factors més importants perquè aconsegueixin l’èxit acadèmic.

Gràcies al format lúdic que té, aprendre a llegir es converteix en mera diversió.

Som Centre Associat

GlifFish

Mètode de lectura anglesa amb el mètode glifing


Smartick

Mètode en línia d’aprenentatge de matemàtiques totalment personalitzat, que s’adapta com un guant a el ritme i nivell de cada nen. Amb l’ajuda de la intel·ligència artificial detectem seu nivell, punts forts i mancances per, des d’aquí, moure a la velocitat que marqui la seva capacitat de resolució de problemes i exercicis.

La algorísmia de Smartick, depenent de variables com la velocitat de resolució, taxa d’encerts o nivell de dificultat va proposant a l’infant nous exercicis durant la sessió i nous coneixements en sessions futures. El nostre objectiu és que l’alumne estigui sempre treballant a la frontera del seu màxim nivell de competència. Els vostres fills ho faran de manera intuïtiva però sempre que tinguin dubtes o resolguin malament un exercici hi haurà un tutorial interactiu per explicar-li.

Tot i que es toquen totes les habilitats matemàtiques que s’ensenyen a l’escola, en Smartick hem decidit reforçar àrees com la lògica, la resolució de problemes i la programació perquè creiem que són indispensables perquè es desenvolupin amb solvència en el món actual.

Un dels objectius de Smartick és reforçar l’autoestima dels nens amb les matemàtiques, cosa que redunda després en una millora de rendiment de la resta de les assignatures. Per estimular els nens Smartick hem creat un món virtual on el seu avatar, que ells personalitzen, va decorant la seva habitació amb objectes que pot comprar amb els ticks que guanya en cada sessió.


STEAM Educacional

És un enfocament per a l’aprenentatge que utilitza la ciència, la tecnologia, l’enginyeria, les arts i les matemàtiques com a punts d’accés per guiar la investigació dels estudiants, el diàleg i el pensament crític.

Un aprenentatge impulsat des de la Generalitat amb el programa STEAMcat


Robòtica Evolutiva Educativa

Amb el programa de Baula, Edelvives i Lego Robotix utilitzem la robòtica per repassar conceptes educatius en anglès i català


Programa Kitsune

Kitsune 3D és un programa d’estimulació primerenca que atén tres pilars fonamentals de el desenvolupament físic, intel·lectual i emocional dels petits a partir d’un any.

Les investigacions científiques han demostrat que durant l’etapa d’educació infantil el cervell de l’infant és especialment sensible a el moviment, a l’habilitat numèrica i a les emocions.

Per això treballem a partir d’una metodologia en 3 dimensions: Matemàtiques manipulatives, intel·ligència emocional i psicomotricitat. Està dissenyat en les bases de la neuroeducació i en pedagogies alternatives de gran rellevància i que són capdavanteres pel que fa a el desenvolupament integral dels infants.


Matemàtiques amb àbac en anglès

Els nens aprenen matemàtiques i anglès jugant i sense adonar-se’n amb l’ajuda de l’àbac japonés: un sistema de càlcul mil·lenari que potencia les habilitats cognitives i intel·lectuals dels més petits.


Tant les matemàtiques com l’idioma anglès són disciplines universals les regles són les mateixes arreu de món. Totes dues requereixen de l’ús de la lògica i raonament per poder aprendre-les.

Fem les matemàtiques tangibles i els infants aprenen el llenguatge matemàtic en anglès

Un programa basat en la Metodologia Zhusuan que té origen a la Xina i es basa en la coordinació entre el cervell i els altres òrgans, desenvolupant principalment l’hemisferi dret del cervell. L’exercitació de l’hemisferi dret millora la memòria fotogràfica, la capacitat d’escolta, la comprensió i altres habilitats.


× Hola! En què podem ajudar-te?