ABCMouse: Plataforma digital d’aprenentatge en anglès

Edat: De 3 a 8 anys (infantil i primer cicle primària)

Modalitat: Presencial i Online

Es tracta d’una plataforma digital d’aprenentatge amb uns minuts diaris de dedicació i amb l’assessorament i seguiment de l’evolució del teu infant.

Un programa educatiu de lleure educatiu per infants de 3 a 8 anys en anglès, que es pot realitzar des de casa, amb el nostre seguiment i avaluacions. A més el combinem classes amb un docent de forma online i/o presencials on l’infanat segueix un itinerari marcat pel seu nivell

Llenguatge

Varietat completa de lectura primerenca, des de l’aprenentatge dels noms de cada lletra i els sons que representen fins a la capacitat per a llegir llibres, començant amb unes poques paraules en una pàgina i avançant gradualment als paràgrafs.

Matemàtiques

Aprenem els números, la suma i la resta, les formes geomètriques, els patrons, les mesures i més! Els nostres jocs i activitats creatives fan que les matemàtiques siguin divertides, i alhora, li brinden als petits estudiants la pràctica que necessiten per desenvolupar una base sòlida per a l’èxit.

Ciències

El cos i la salut
Les plantes i els animals
El clima i les estacions
Els ambients de la Terra
els mapes
Les regions dels Estats Units
El sistema solar
La matèria i les seves propietats
Ciències i Estudis Socials per ajudar als nens a conèixer el món en què viuen i fomentar la curiositat.

Art

Els colors primaris i secundaris
Tons dels colors
Activitats de pintar per números
Números i lletres de punt a punt
Dibuix i pintura dóna als nens de tots les edats l’oportunitat d’utilitzar les línies, formes i colors per crear obres d’art originals. Jocs, llibres, activitats de pintar per números, trencaclosques, ensenyar als nens a anomenar i utiltizarr una varietat de colors.

Deja un comentario

× Hola! En què podem ajudar-te?