Programa E-moció Presencial i Online

Què és E-moció?

Es tracta d’una metodologia divertida i lúdica encaminada a desenvolupar la intel·ligència emociona, creada i dissenyada per Roger Aranda

Els infants assoleixin eines destinades a:

  • comprendre, regular i expressar de manera funcional i adaptativa les seves emocions
  • a relacionar-se millor amb ells mateixos i els diferents contextos del seu entorn. 

Partim de la base que la interacció de les persones amb el seu entorn és bàsicament emocional i els éssers humans tenim una àrea cerebral destinada a fer-ho i preparada per a ésser educada i potenciada emocionalment.

Els éssers humans som els únics mamífers amb la capacitat cognitiva per reconèixer, regular i expressar les emocions pròpies i gestionar els sentiments i estats d’ànim que se’n deriven

 

E-moció persegueix aquest objectiu:

Fer créixer aquesta àrea cerebral i entrenar als infants perquè siguin “amos i senyors” de les seves emocions i de la forma de relació que tenen amb els seus diferents actors de desenvolupament: llar, escola, iguals, adults, etc.

Com ho fem?
  • Desenvolupant la consciència emocional. Capacitat per a reconèixer l’emoció que es mou dins d’un mateix i a l’interior dels altres.
  • Desenvolupant l’expressió emocional adaptativa. Capacitat per a expressar els estats propis de manera assertiva i atendre activament els estats dels altres.
  •  Desenvolupant la regulació emocional. Capacitat per a adaptar les emocions a les pròpies necessitats i a les de l’entorn mitjançant diferents eines i estratègies d’afrontament funcionals.
  • Desenvolupant l’empatia. Capacitat de connexió amb les necessitats i estats dels altres.
  • Treballant amb grup per a potenciar tot l’anterior.

Qui és Roger Aranda?

 

Roger Aranda Rovira va néixer a Barcelona l’any 1987. És graduat en Psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya i postgraduat en Intel·ligència emocional per la Universitat de Girona. Ha dedicat gran part de la seva trajectòria professional a treballar en entitats socials treballant amb infants en risc d’exclusió social com a psicòleg    infanto-juvenil i terapeuta familiar. Des de fa dos anys és director de “La Fita psicologia” i VEIE Sabadell, on combina la teràpia individual i la teràpia emocional en grup.

× Hola! En què podem ajudar-te?