Village Niu i l’Ajuntament de Sabadell sense barreres a la promoció esportiva

Durant el 2018 Village Niu va presentar un projecte d’esport sense barreres en anglès per infants a la modalitat de PROMOCIÓ ESPORTIVA.

Aquest projecte ha obtingut per part de l’Ajuntament de Sabadell una  subvenció d’esports que parcialment ajuda a poder continuar amb la seva tasca durant el curs 2018/2019 i us volem fer partíceps.

El projecte, com alguns de vosaltres ja sabeu, consisteix en cicles de sessions de defensa (DefensaKids) i de patinatge (RollerKids) per infants i poder demostrar que tots els infants, independentment de les seves barreres poden patinar i fer defensa personal, independentment del sexe i amb necessitats especials. 

Es tracta de cicles de sessions per conèixer les tècniques defensives i d’autocontrol i les modalitats de patinatge que existeixen.

Sota el projecte:

“Iniciació esportiva sense barreres i en anglès: el Patí i la Defensa Personal “

Apareix l’eslògan: 

“El Patí i la Defensa és per tots”

Volem incentivar als infants en aquestes activitats, alhora que aprenguin el seu vocabulari en anglès i poder explicar a les famílies els avantatges de la seva pràctica i les modalitats

Si esteu interessats en què us puguem organitzar algun cicle d’aquestes sessions, només heu de contactar amb nosaltres mitjançant l’email: sabadell@villageniu.net.

Deja un comentario

×

Ajudem a créixer al teu infant i a tu!

× Hola! En què podem ajudar-te?